noodenergie-opslagkracht vertalen naar het Engels

Meer informatie

noodenergie-opslagkracht vertalen naar het Engels

Nederlands-Engels woordenboek

Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop. Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Engelse zinnen.

veerkracht

Mijnwoordenboek is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.

Vertaler

Met onze gratis vertaalmachine vertaal je zinnen van en naar bijna alle talen van de wereld. Menu ... Vertalen; Zinnen vertalen; Woordenboek; Vervoegen; Zinnenboek; Mijn Vertalen.nu; Automatische vertaling van tekst in tientallen talen. Welke tekst wil je vertalen? 1500 karakters resterend Vertalen.nu ... Engels; Nederlands - Duits ...

DeepL Translate: The world''s most accurate translator

Translate texts & full document files instantly. Accurate translations for individuals and Teams. Millions translate with DeepL every day.

Zet noodenergie

Vertalingen in context van "Zet noodenergie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zet noodenergie op ''t holodek.

Vertalen met DeepL Translate

Vertaal teksten en volledige documenten in een handomdraai. Nauwkeurige vertalingen voor individuele gebruikers en teams. ... Elke dag vertalen miljoenen mensen met DeepL. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Type vertaling. Tekst vertalen. 33 talen. Bestanden vertalen .pdf, .docx, .pptx. DeepL ...

veerkracht

Naar andere talen: • veerkracht > DE • veerkracht > ES • veerkracht > FR. Vertalingen veerkracht NL>EN . veerkracht zelfst.naamw. ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website.

Excel-bestand online en gratis vertalen

Vertaal Excel-bestanden gratis online naar het Engels of een andere taal met WorkinTool Excel-bestandsvertaler. Vertaal effectief een heel Excel-bestand met meerdere cellen en rijen zonder de opmaak te verliezen.

Vertaling van "Noodenergie naar" in Engels

Vertalingen in context van "Noodenergie naar" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Noodenergie naar de deflector.

Zo vertaal je een website in 2024 (9 makkelijke manieren)

Wanneer je nu naar een website gaat in de opgegeven talen, zul je niet meer de vraag krijgen of je deze wil vertalen. 7. Zo vertaal je een website op een Android mobiel apparaat. Het vertalen van een website op een mobiel apparaat via Chrome gaat net wat anders dan op een computer. In plaats van een pop-upvenster, zul je namelijk een balk ...

Zet noodenergie op ''t

Vertalingen in context van "Zet noodenergie op ''t" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zet noodenergie op ''t holodek. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate

Google Translate

Deze kosteloze service van Google kan woorden, zinnen en webpagina''s onmiddellijk vertalen tussen het Nederlands en meer dan 100 andere talen.

voor noodenergie

Vertalingen in context van "voor noodenergie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dit moet genoeg zijn voor noodenergie.

Cambridge Dictionary Nederlands–Engels: vertalen van het …

Gebruik een van onze 22 tweetalige woordenboeken en vertaal uw woord van het Nederlands naar het Engels.

10 beste AI-vertalers in 2024 | Online vertaalhulpmiddelen | HIX.AI

Als u op zoek bent naar een AI-vertaler met (voordelen), dan zijn hier de 10 beste vertalers om de evolutie van AI-vertaaltechnologie en de efficiëntieverhogende mogelijkheden ervan in de wereldwijde communicatie te verkennen.

energie

Nederlands - Engels vertaling van ''energie'' Menu Vertaalwoordenboek; Zinnen vertalen; Woordenboek (betekenis) Vervoegen; Zinnenboek; Inloggen; Contact; Vertalen.nu; …

Engels-Nederlands woordenboek

Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met één druk op de knop. Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Nederlandse zinnen.

Vertalen met DeepL Translate

Vertaal teksten en volledige documenten in een handomdraai. Nauwkeurige vertalingen voor individuele gebruikers en teams. Miljoenen mensen werken dagelijks met DeepL.

Nederlands

In het Amerikaans Engels, hebben maar de aansluitingen aan gewend "must" bedoel je: I have got to go - Ik moet gaan. Engels is de taal van analytische - het heeft het voordeel voor u dat zelfstandige naamwoorden hebben dezelfde vorm in alle gevallen (met uitzondering van beperkingen bezitterig eindes ''s over het gebruik van verbale u 2 vallen).

Vertaler

Welke tekst wil je vertalen? 1500 karakters resterend. Met onze gratis vertaalmachine vertaal je zinnen van en naar bijna alle talen van de wereld.

Vertalen met DeepL Translate

Vertaal teksten en volledige documenten in een handomdraai. Nauwkeurige vertalingen voor individuele gebruikers en teams. ... Elke dag vertalen miljoenen mensen met DeepL. Populair: Nederlands naar Engels, Nederlands naar Duits, en Frans naar Nederlands. Type vertaling. Tekst vertalen. 33 talen. Bestanden vertalen.pdf, .docx, .pptx. DeepL Write ...

Zet noodenergie

Vertalingen in context van "Zet noodenergie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zet noodenergie op ''t holodek. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate

zolder

Naar andere talen: • zolder > DE • zolder > ES • zolder > FR. Vertalingen zolder NL>EN . ... In het UK-Engels en het US-Engels worden verschillende woorden gebruikt. ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website ...

Vertaal Word-documenten ⭐️ DocTranslator

Met onze online documenttaalconvertor kunt u elk document naar elke taal transcriberen (meer dan 100!) Het maakt gebruik van de nieuwste technologie van machine learning (AI) die menselijke kwaliteitsvertalingen produceert zonder de gebruikelijke problemen op te lopen: dure mensen en trage doorlooptijden .

Tekst in een andere taal vertalen

U kunt de talen die voor de vertaling worden gebruikt, wijzigen door in het deelvenster Onderzoeken onder Vertaling te selecteren vanuit welke taal en naar welke taal u wilt vertalen. Als u bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans wilt vertalen, klikt u in de lijst Van op Engels (Verenigde Staten) en in de lijst Naar op Frans (standaard).

Zet noodenergie op ''t holodek

Vertalingen in context van "Zet noodenergie op ''t holodek" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zet noodenergie op ''t holodek. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate. Download for Windows.

Microsoft Translator gebruiken in de browser Microsoft Edge

Als u in instellingen een pagina opent die is geschreven in een andere taal dan de talen van uw voorkeur, wordt u automatisch gevraagd deze te vertalen.. Het pictogram Vertalen wordt weergegeven in de adresbalk wanneer u naar een webpagina gaat die in een vreemde taal is geschreven. Een taal wordt als vreemd beschouwd als deze niet is …

vertalen

Het is niet gemakkelijk om een gedicht te vertalen naar een vreemde taal. It''s not easy to translate a poem in a foreign language. ... Het duurde me meer dan twee uur om een paar pagina''s in het Engels te vertalen. It took me more …

slagkracht

Dit is niet een goed voorbeeld van de vertaling hierboven. De verkeerde woorden zijn gemarkeerd. Het komt niet overeen met mijn zoekopdracht. Het zou niet samengevat moeten worden met de oranje resultaten. De vertaling klopt niet of …

Je CV vertalen naar het Engels in 10 stappen

In een Engels CV wordt meer waarde gehecht aan referenties (Referees), dus het is ook handig om deze te vermelden. Twee referenties is een goed aantal. Door ''References available upon request'' geef je aan dat je contactgegevens van referenties kunt aanleveren als dat nodig is. 9. Veelgebruikte CV-termen vertaald naar het Engels cursussen ...

Word-documenten snel en eenvoudig vertalen met DeepL

Met DeepL kunt u snel en eenvoudig vertalingen maken van en naar een groot aantal verschillende talen, waaronder Nederlands, Duits, Frans en Engels.

Vertaling in context van Nederlands naar Engels

Verkrijg vertalingen in context naar het Engels van woorden, uitdrukkingen en zegswijzen in het Nederlands; een gratis woordenboek Nederlands-Engels met miljoenen voorbeelden. ... Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Mijn Woordenschat. Zoekgeschiedenis. AI Writing Assistant. Informatie & tips.

AI pdf-vertaaltool | Vertaal pdf-samenvattingen naar elke taal

Vertaal een samenvatting van je pdf-bestanden met onze pdf-vertaaltool — op elk apparaat, zonder registratie en gratis. Tools. Comprimeren. PDF verkleinen. ... Vertaal pdf''s naar het Engels of een andere taal. Sinds 2013 door 2,4 miljard mensen gebruikt; Gratis en eenvoudige pdf-vertaaltool — geen installatie nodig; Comprimeren.

© 2024 BSNERGY Group Alle rechten voorbehouden. Sitemap