Kennis maken

Al jong was Martine veel met kinderen bezig. Ze vond het leuk om samen dingen te ondernemen.

Over Martine

Al jong was Martine veel met kinderen bezig. Ze vond het leuk om samen dingen te ondernemen. Op haar 16e stapte ze de verkoop en ondernemerswereld in. Toch had ze daarbij steeds het gevoel dat ze iets miste.

Gezin

Martine is getrouwd met Jacco. Samen zijn zij gezegend met 4 kinderen, waarvan de oudste inmiddels 18+ is. Naast hun werk en gezin wilden Martine en Jacco hun fijne en veilige thuis graag delen met kinderen, die dat nodig hebben. Om die reden werden zij pleegouders. Na een paar jaar besloot Martine zich verder te specialiseren in wat kinderen bezighoudt. Ze wilde ontdekken hoe ze kinderen kan leren groeien en begeleiden bij ervaren moeilijkheden.
Martine Harthoorn

Professional

Toen ze dat besefte, besloot ze professional te worden. Ze begon met een opleiding tot creatief kindercoach. Daarna startte ze samen met haar man een gezinshuis. Dit betekent dat zij, naast hun eigen gezin, de zorg hebben voor vier gezinshuiskinderen.

Opleiding

Op dit moment volgt Martine een Post-HBO-opleiding tot kinder- jeugd- en volwassenen therapeut bij psychodidact en een opleiding tot brain balance coach bij Charlotte Labee.  Zo wil Martine alle kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar opleidingen en binnen haar gezinshuis verder uitbreiden. Haar doel is om, naast haar gezinshuiskinderen, ook andere kinderen persoonlijk leren groeien en bloeien. Daarvoor wil Martine kinderen leren hoe ze kunnen omgaan met moeilijkheden die zij ervaren in hun dagelijks leven. Zodat zij hun eigen, unieke plaats in de maatschappij (terug)vinden.

Praktijk Huize Harthoorn

Praktijk voor integratieve psychotherapie voor kind & jeugd