vertaling van energieopslagtechnologie

Meer informatie

vertaling van energieopslagtechnologie

Energiespeichertechnologie

energieopslagtechnologie: Bron: Download IATE, European Union, 2017. ... Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem …

Energieopslag via ­voortreffelijk vliegwiel

QuinteQ - winnaar van de Enpuls Challenge 2019 - introduceert het meest geavanceerde vliegwiel ter wereld, dat kan worden ingezet als schokbreker voor een batterijopslagsysteem. De start-up kreeg na lang onderhandelen een exclusieve licentie van Boeing. ''We mikken op een prijs van 3 cent per kWh per cyclus'', zegt Paul Vosbeek van QuinteQ.

Vertaling van "energieopslag op te laden" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslag op te laden" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Juist: een gezellige kamer - die de mogelijkheid biedt om zijn energieopslag op te laden. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.

Vertaling van "energieopslag en energieverbruik" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslag en energieverbruik" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Belangrijkste toepassingsgebieden zijn elektriciteitsopwekking, energieopslag en energieverbruik.

LiFePO4 technologie

Vertalingen in context van "LiFePO4 technologie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zo bieden onze batterijen heel wat voordelen dankzij hun LiFePO4 technologie:

energieopslag

Vertalingen in context van "energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Een magnesiumaccu is de heilige graal voor energieopslag. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Vervoegen Woordenschat Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate

LiFePO4-technologie

Vertalingen in context van "LiFePO4-technologie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De LiFePO4-technologie biedt al deze voordelen... en meer! Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate. Context.

bit player

Vertaling van "bit player" in Nederlands. zelfst. nw. figurant m. kleine speler. luize-speler [...] Show less. Potentieel gevoelige of ongepaste voorbeelden. ... Die behoefte heeft een toenemende belangstelling voor energieopslagtechnologie losgemaakt - in het bijzonder lithium-ionenaccu''s, ...

LiFePO4 technologie

Vertalingen in context van "LiFePO4 technologie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zo bieden onze batterijen heel wat voordelen dankzij hun LiFePO4 technologie: ... Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Woordenschat Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso …

Energieopslag

Bij de energietransitie zal de (eventuele conversie en) opslag van elektriciteit, warmte en waterstof naar verwachting een grote rol gaan spelen, en vanwege de grote benodigde opslagcapaciteit zal het vaak gaan om grootschalige ondergrondse opslag. In de in 2023 gepubliceerde Routekaart Energieopslag wordt gekeken naar alle vormen van …

Te veel energie opgewekt? Hier zijn vier innovatieve manieren …

Maar werkt ook op een grotere schaal. Data centers zijn hier een voorbeeld van. De optie om het energie gebruik aan te passen resulteert ook in het vergroten van de efficiëntie van verwarming, ventilatie, en airco – waardoor het energie gebruik wordt geoptimaliseerd.

Energieopslag via ­voortreffelijk vliegwiel

QuinteQ - winnaar van de Enpuls Challenge 2019 - introduceert het meest geavanceerde vliegwiel ter wereld, dat kan worden ingezet als schokbreker voor een batterijopslagsysteem. De start-up kreeg na lang …

energieopslag — Vertaling naar Frans

Veel vertaalvoorbeelden gesorteerd op het vakgebied van "energieopslag" – Nederlands-Frans woordenboek en slimme vertaalassistent.

Google Translate

Deze kosteloze service van Google kan woorden, zinnen en webpagina''s onmiddellijk vertalen tussen het Nederlands en meer dan 100 andere talen.

Google Translate

Deze kosteloze service van Google kan woorden, zinnen en webpagina''s onmiddellijk vertalen tussen het Nederlands en meer dan 100 andere talen. Vertalen. Instellingen. Spraaksnelheid. Normaal. Testen. Langzaam. Testen. Langzamer. Testen. Inloggen. Vertalen. Over Google Translate.

energieopslag door middel van vliegwieltechnologie

Vertalingen in context van "energieopslag door middel van vliegwieltechnologie" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Waar het bij Active Power allemaal om draait is energieopslag door middel van vliegwieltechnologie. ... Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica …

energieopslagtechnologie — Vertaling naar Spaans

Veel vertaalvoorbeelden gesorteerd op het vakgebied van "energieopslagtechnologie" – Nederlands-Spaans woordenboek en slimme vertaalassistent.

energieopslag

Wij bieden spitstechnologische oplossingen en producten aan voor de verhoging van de energie-efficiëntie of de energieopslag in lithiumbatterijen, voor producten die bijdragen …

Vertaling van "energieopslagtechnologie voor nutsvoorzieningen" …

Vertalingen in context van "energieopslagtechnologie voor nutsvoorzieningen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Nieuwe financiering zal de groei en snelle wereldwijde toepassing van de transformatieve energieopslagtechnologie voor nutsvoorzieningen van het concern versnellen

energieopslag — Vertaling naar Engels

Veel vertaalvoorbeelden gesorteerd op het vakgebied van "energieopslag" – Nederlands-Engels woordenboek en slimme vertaalassistent.

Vertaling van "energieopslag

Vertalingen in context van "energieopslag- en bewakingsoplossingen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Met onze serie STS, energieopslag- en bewakingsoplossingen, beschikt u over alle middelen om storingen te voorkomen en uw netwerk te beheren. U bespaart kosten en vermindert de uitstoot van CO2.

Vertaling van "energieopslagtechnologie" in Frans

Vertalingen in context van "energieopslagtechnologie" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Technologieleider ABB gaat de aandrijving en energieopslagtechnologie …

Google Translate

• Tekst vertalen: typen om te vertalen tussen 108 talen • Tik om te vertalen: kopieer tekst in een app en tik op het Google Translate-icoon om de tekst te vertalen (alle talen) • Offline: vertalen zonder internetverbinding (59 talen) • Instant cameravertaling: tekst in afbeeldingen direct vertalen door je camera te richten (94 talen)

Vertaling van "grootschalige offshore energieopslag" in Engels

Vertalingen in context van "grootschalige offshore energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Subsidieregelingen voor Wind op Zee Het TKI Wind op Zee programma omvat programmalijnen die zich richten op de ontwikkeling van technologie, samenwerking op de Noordzee en integratie in het energiesysteem, waaronder grootschalige offshore …

energieopslag en als

Vertalingen in context van "energieopslag en als" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Mierenzuur kan worden ingezet als brandstof, als conserveringsmiddel in diervoeders, voor energieopslag en als chemische bouwsteen. ... Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary …

DeepL Translate: The world''s most accurate translator

Translate texts & full document files instantly. Accurate translations for individuals and Teams. Millions translate with DeepL every day.

Vertaling van "energieopslag, duurzame" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslag, duurzame" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De Commissie wordt verzocht met nieuwe initiatieven te komen over slimme netten, bij voorbeeld in verband met de ontwikkeling van schone voertuigen, energieopslag, duurzame biobrandstoffen en energiebesparende oplossingen voor steden.

Vertaling van "energieopslag door middel" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslag door middel" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Hybride schepen werken op twee of meer voedingsbronnen: de hoofdmotoren en -generatoren worden doorgaans gecombineerd met geïntegreerde energieopslag door middel van accu''s of supercondensatoren.

Energieopslag: de volgende doorbraak in de energietransitie!

Energieopslag is een sleuteltechnologie voor de energietransitie. In het verduurzamen van de energievoorziening ontstaat er meer vraag naar verschillende toepassingen van energieopslag, maar ook naar nieuwe technologieën. Nederland draagt als kennisland bij aan de ontwikkelingen op het gebied van energieopslagtechnologie. Hoewel er in …

Waarom DeepL?

Sinds we DeepL in 2017 op de markt hebben gebracht, hebben we een volledig nieuwe generatie neurale netwerken ontwikkeld. Dankzij een nieuw en innovatief design kunnen deze neurale netwerken zelfs de kleinste nuances in de betekenis van een zin herkennen en deze ook correct vertalen met een tot nu toe ongekende nauwkeurigheid.

Vertaling van "energieopslagtechnologieën" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslagtechnologieën" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dit brede scala aan deskundigheid is voor de onderneming ook de brandstof voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van andere energieopslagtechnologieën, waaronder accumaterialen van de nieuwste generatie.

Google Translate

Google''s service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages.

energieopslag — Deutsch Übersetzung

Zahlreiche Übersetzungsbeispiele nach Fachgebieten geordnet für "energieopslag" – Niederländisch-Deutsch Wörterbuch und smarter Übersetzungsassistent.

Vertaling van "energieopslagtechnologie, waardoor het" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslagtechnologie, waardoor het" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Daar komt nog bij dat er enorme vooruitgang is geboekt met de ontwikkelingen in energieopslagtechnologie, waardoor het gebruik van fossiele brandstoffen waarschijnlijk steeds sneller afneemt.

Energieopslag: de volgende doorbraak in de energietransitie!

Energieopslag is een sleuteltechnologie voor de energietransitie. In het verduurzamen van de energievoorziening ontstaat er meer vraag naar verschillende toepassingen van …

100% Nederlandse technologie voor energieopslag in water

Het is vooral interessant om de bekende inconsistentie tussen de variërende kosten voor de diverse energieopslagtechnologie (PSH, batterijen, perslucht, vliegwielen, enz.) goed te begrijpen. Het moge duidelijk zijn, dat, in het belang van activa met een lange levensduur (d.w.z. PSH), het beter is om de levelized cost of energy (LCOE) te ...

Vertaling van "technologieën voor energieopslag" in Frans

Vertalingen in context van "technologieën voor energieopslag" in Nederlands-Frans van Reverso Context: voor een doorbraak zorgen in de kostenefficiëntie van technologieën voor energieopslag. ... Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate Meer

© 2024 BSNERGY Group Alle rechten voorbehouden. Sitemap