energieopslag 280 engels

Meer informatie

energieopslag 280 engels

energieopslag systeem

Vertalingen in context van "energieopslag systeem" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het energieopslag systeem wordt samengesteld uit meerdere afgedankte EV batterij pakketen.

energieopslag en energieverbruik

Vertalingen in context van "energieopslag en energieverbruik" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Belangrijkste toepassingsgebieden zijn elektriciteitsopwekking, energieopslag en energieverbruik.

energieopslag van

Vertalingen in context van "energieopslag van" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De energieopslag van e-bikes en pedelecs is het accupack. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.

langdurige energieopslag

Vertalingen in context van "langdurige energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Wanneer de hersenen voldaan zijn wordt glucose omgezet en opgeslagen als glycogeen wat kan dienen als langdurige energieopslag. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen.

inzake energieopslag

Vertalingen in context van "inzake energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Er is geen Europees energienetwerk en ook geen strategisch beleid inzake energieopslag. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso …

energieopslag

Translations in context of "energieopslag" in Dutch-English from Reverso Context: Een magnesiumaccu is de heilige graal voor energieopslag.

als energieopslag

Vertalingen in context van "als energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De accu''s van elektrische auto''s kunnen dan als energieopslag fungeren.

energieopslag met vliegwielen

Vertalingen in context van "energieopslag met vliegwielen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Lees meer over energieopslag met vliegwielen!

energieopslag op te laden

Vertalingen in context van "energieopslag op te laden" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Juist: een gezellige kamer - die de mogelijkheid biedt om zijn energieopslag op te laden.

langdurige energieopslag

Vertalingen in context van "langdurige energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Wanneer de hersenen voldaan zijn wordt glucose omgezet en opgeslagen als glycogeen wat kan dienen als langdurige energieopslag.

Energieopslagtechniek

De opslag van grote hoeveelheden waterstof in ondergrondse mijnen, zoutkoepels, aquifers of uitgegraven rotsgrotten kan functioneren als energieopslag die noodzakelijk is voor de …

omvormer voor energieopslag

Vertalingen in context van "omvormer voor energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Daarnaast brachten we de ET, onze gloednieuwe omvormer voor energieopslag, mee als onderdeel van onze tentoonstellingsvitrine.

energieopslag in batterijen

Vertalingen in context van "energieopslag in batterijen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De Coradia iLint is ontwikkeld en gebouwd in Salzgitter en combineert verschillende innovatieve elementen: schone energieomzetting, flexibele energieopslag in batterijen, intelligent beheer van aandrijfkracht en beschikbare energie.

energieopslag

Online vertaalwoordenboek. EN:energieopslag. Mijnwoordenboek is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004.

energieopslag — Vertaling naar Engels

Veel vertaalvoorbeelden gesorteerd op het vakgebied van "energieopslag" – Nederlands-Engels woordenboek en slimme vertaalassistent.

energieopslag

Many translated example sentences containing "energieopslag" – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.

energy storage

Vertalingen in context van "energy storage" in Engels-Nederlands van Reverso Context: thermal energy storage, energy storage system, energy storage systems. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.

energieopslag in Dutch

Check ''energieopslag'' translations into Dutch. Look through examples of energieopslag translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar.

Energieopslag

Voordat we ingaan op energieopslag, is het belangrijk om te benadrukken dat energieopwekking een essentieel onderdeel is van een duurzaam energiebeleid voor bedrijven. Door te investeren in energieopwekkingsbronnen zoals zonnepanelen, windturbines of andere hernieuwbare energietechnologieën, kunnen bedrijven hun eigen …

SolaX Power: Energieopslag omvormer X1 HYBRID LV

Een revolutie teweegbrengen in uw energie-efficiëntie met SolaX Power X1 HYBRID LV-de perfecte oplossing voor energieopslag en besparing! Ontdek nu de voordelen! ... Engels Gegevensblad Bestand X1 Hybride LV Gegevensblad-EN Taal Engels Formaat PDF Grootte 200KB Laatst bijgewerkt 26/04/2023 ...

energieopslag op lange termijn

Vertalingen in context van "energieopslag op lange termijn" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Hij ziet juist een toekomst voor waterstof in gebieden als energieopslag op lange termijn of in de industrie, waar de daaruit voortvloeiende warmte-uitstoot ook optimaal kan worden benut.

toename van energieopslag

Vertalingen in context van "toename van energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De spectaculaire toename van energieopslag is mogelijk dankzij het gebruik van een door LeydenJar gepatenteerde poreuze siliciumstructuur.

energieopslag

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "energieopslag" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.

faciliteit voor energieopslag

Vertalingen in context van "faciliteit voor energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Bouw van een nieuwe faciliteit voor energieopslag. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.

Energieopslag 4

Vertalingen in context van "Energieopslag 4" in Nederlands-Engels van Reverso Context: 17000 siliciumcellen 2300 kg Cockpit 3,8 m3 Energieopslag 4 motoren. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.

energieopslag, duurzame

Vertalingen in context van "energieopslag, duurzame" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De Commissie wordt verzocht met nieuwe initiatieven te komen over slimme netten, bij voorbeeld in verband met de ontwikkeling van schone voertuigen, energieopslag, duurzame biobrandstoffen en energiebesparende oplossingen voor steden.

energieopslag zorgen

Vertalingen in context van "energieopslag zorgen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: De voordelen liggen voor de hand: De centrale energiecirculatie en energieopslag zorgen voor een aanzienlijk lager verbruik van conventionele energiedragers zoals gas en …

energieopslag

Vertalingen in context van "energieopslag- en monitoringsystemen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Deze norm voegt duurzaamheidsaspecten toe aan de weerbaarheidsmix, zoals het vermogen om "eeuwig" zonder water te functioneren, het weghalen van redundante energieopslag- en monitoringsystemen en het gebruik van …

energieopslag

Vertalingen in context van "energieopslag- en bewakingsoplossingen" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Met onze serie STS, energieopslag- en bewakingsoplossingen, beschikt u over alle middelen om storingen te voorkomen en uw netwerk te beheren. U bespaart kosten en vermindert de uitstoot van CO2.

energieopslag

Vertalingen in context van "energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Een magnesiumaccu is de heilige graal voor energieopslag.

batterijen voor energieopslag

Vertalingen in context van "batterijen voor energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Bovendien heeft het JRC een specifiek project inzake batterijen voor energieopslag die in de eerste plaats bestemd zijn voor vervoerstoepassingen.

Energieopslag

Er zijn drie redenen voor energieopslag: aanbod- en leveringszekerheid, flexibiliteit en stabiliteit van het elektriciteitsnet. Voorbeelden van situaties waarin energieopslag wordt toegepast zijn (in volgorde van langere naar …

Vertaling van "van de energieopslag; een liter" in Engels

Vertalingen in context van "van de energieopslag; een liter" in Nederlands-Engels van Reverso Context: En wat te denken van de energieopslag; een liter kerosine bevat vele malen meer energie als de hoeveelheid die opgeslagen kan worden in accu''s.

Vertaling van "energieopslag én" in Engels

Vertalingen in context van "energieopslag én" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Met systemen die lokale energieproductie, overtollige warmte/koeling, energieopslag én …

energieopslag wordt steeds

Vertalingen in context van "energieopslag wordt steeds" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Het gebruik van groene energie bronnen en energieopslag wordt steeds gewoner. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Woordenschat Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso …

zonne-energieopslag

Vertalingen in context van "zonne-energieopslag" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Lifepo4 batterijpak voor het systeem dat van de zonne-energieopslag wordt gebruikt. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate.

Kiwatt Zakelijke Batterij 200 kWh | Energieopslag | Uitbreidbaar …

Daarnaast biedt energieopslag flexibiliteit en betrouwbaarheid in uw energievoorziening, zelfs bij een instabiel elektriciteitsnetwerk. Met de Kiwatt Batterij kunt u uw eigen energiebeheerder worden, waardoor u controle heeft over uw energiegebruik en kosten. Onze opslagsystemen zijn verkrijgbaar van 30kWh tot 1MWh. Leverbaar binnen 2 …

energieopslag in Dutch

Translation of "energieopslag" into Dutch . Sample translated sentence: DNV GL, Berenschot and TU Delft present Roadmap Energy storage in the Netherlands for Top Sector Energ - Routekaart Energieopslag 2030 Nederland ↔ In opdracht van de Topsector Energie ontwikkelt DNV GL met de Technische Universiteit Delft en Berenschot een …

© 2024 BSNERGY Group Alle rechten voorbehouden. Sitemap